ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ

SAFETY CAP  LINERSAFETY CAP PLUGSAFETY CAP PLUG levelsSAFETY CAP  VENT LINER

Συσκευασία ασφαλείας για παιδιά (child resistant packaging) ορίζεται ως η ειδική αυτή συσκευασία που χρησιμοποιείται για την μείωση ή ελαχιστοποίηση του κινδύνου πρόσληψης επικίνδυνων για την υγεία τους προϊόντων από αυτά.

Τα πώματα ασφαλείας (safety caps, child resistant caps, child proof caps) εντάσσονται στις ειδικές αυτές συσκευασίες προϊόντων. Σύμφωνα με την σχετική Ευρωπαϊκή και Διεθνής νομοθεσία προϊόντα όπως φάρμακα, παραφάρμακα, φυτοφάρμακα, χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης και γενικά οτιδήποτε προϊόν μπορεί δυνητικά να περιέλθει στην κατοχή παιδιών είναι υποχρεωτικό να έχουν αντίστοιχες συσκευασίες ασφαλείας για την προστασία τους.

Εμπορευόμαστε πώματα ασφαλείας σε συνεργασία με Ευρωπαϊκούς πιστοποιημένους οίκους, για ευρύ φάσμα αντίστοιχων προϊόντων. Βιδωτά με διαμέτρους από Φ22 mm έως Φ58 mm, κουμπωτά κατά DIN ή REL, με liner (πλαστικό ή αλουμινίου), bore seal, υποπώματα ελέγχου ροής, με υλικά κατασκευής από HPDE (High density polyethylene), PP (Polypropylene), POM (Polyoxymethylene, Acetal copolymer) ικανοποιούν τις απαιτήσεις ασφαλείας για το κάθε προϊόν και εφαρμογή.

Στην Ελληνική αγορά η κατηγορία που χρησιμοποιείται εκτενώς είναι τα βιδωτά πώματα με ή χωρίς υπόπωμα ελέγχου ροής, σε διάσταση λαιμού Φ28/400 ή Φ28/410.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς για συσκευασίες ασφαλείας και τις αναγκαίες πιστοποιήσεις θα βρείτε στην σχετική σελίδα στο πεδίο ‘’ Τεχνικά νέα’’.

Επικοινωνείστε μαζί μας για αποστολή δειγμάτων.