ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς οίκους παραγωγής και εμφιάλωσης, με έδρα κυρίως σε Ολλανδία και Ιταλία, προσφέρουμε στους πελάτες μας ευρεία γκάμα προϊόντων αεροζόλ, υπό την προσωπική τους ετικέτα, που καλύπτουν τους τομείς βιομηχανικών, τεχνικών και οικιακών εφαρμογών, φροντίδας αυτοκινήτου, προσωπικής περιποίησης κ.λ.π.

Η παραγωγή προϊόντων βασίζεται είτε σε αποκλειστική φόρμουλα του πελάτη ή σε διαθέσιμες φόρμουλες των εμφιαλωτικών οίκων.

Καλύπτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων  εξαιρετικής ποιότητας σε όλους τους τύπους και μεγέθη συσκευασίας της αγοράς (δοχεία αλουμινίου / λευκοσιδηρά, μπουτόν, πώματα κλπ) , δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τήρηση των αυστηρότερων διεθνών κανονισμών παραγωγής, ποιότητας, διακίνησης, αποθήκευσης και ασφάλειας του τελικού προϊόντος.

Τα προϊόντα private label λόγω της πολύ καλής αναλογίας κόστους – ποιότητας, κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην Ελληνική αγορά με διαρκώς αυξανόμενο όγκο πωλήσεων.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε προσφέροντάς σας την βοήθεια και εμπειρία μας στην ανάπτυξη και παραγωγή του δικού σας προϊόντος.